De specialist in Boomstronken verwijderen!

Het verwijderen van stronken en boomwortels is een klus die vaak niet zomaar opgelost wordt. De beste oplossing is een stobbenfrees die de boomstronk tot snippers verpulverd, Hier bij wordt de stronk volledig vermalen tot en diepte van 25-50cm op deze manier kan het afval wat gecreëerd word makkelijk als compost achter blijven of opgeruimd worden!

Een boomstronk uitfrezen met een stobbenfrees is de meest efficiënte, veilige en kostenvriendelijke methode om een stronk uit de grond te verwijderen.

Ook voor kleine tuinen die lastig bereikbaar zijn voor machines is er een oplossing: Onze compacte freesmachine die door een doorgang van maar 66cm kan en waar nodig door het huis, deze is speciaal gemaakt voor boomstronken op lastige plekken te verwijderen.

Met behulp van de juiste machines en het juiste gereedschap kan elke boomstronk verwijderd worden. Over het algemeen is het voldoende om stronken te verwijderen tot 35 cm de grond in, maar voor sommige doeleinden, waaronder bestrating leggen is tot 20 cm stronk vrij al voldoende.

Het verwijderen van bamboe is ook geen probleem voor ons!

Bedrijven

Heeft u een stronk, stobbe of bamboewortels die bij een klant van u weg moet(en) dan kunnen wij deze voor uw klant verwijderen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wij werken samen met Stronkverwijderen.nl