De specialist in Boomstronken verwijderen!

Het verwijderen van stronken en boomwortels is een klus die vaak niet zomaar opgelost wordt. De beste oplossing is een stobbenfrees die de boomstronk tot snippers verpulverd, Hier bij wordt de stronk volledig vermalen tot en diepte van 25-50cm op deze manier kan het afval wat gecreĆ«erd word makkelijk als compost achter blijven of opgeruimd worden!

Een boomstronk uitfrezen met een stobbenfrees is de meest efficiĆ«nte, veilige en kostenvriendelijke methode om een stronk uit de grond te verwijderen.

Ook voor kleine tuinen die lastig bereikbaar zijn voor machines is er een oplossing: Onze compacte freesmachine die door een doorgang van maar 66cm kan en waar nodig door het huis, deze is speciaal gemaakt voor boomstronken op lastige plekken te verwijderen.

Met behulp van de juiste machines en het juiste gereedschap kan elke boomstronk verwijderd worden. Over het algemeen is het voldoende om stronken te verwijderen tot 35 cm de grond in, maar voor sommige doeleinden, waaronder bestrating leggen is tot 20 cm stronk vrij al voldoende.

Het verwijderen van bamboe is ook geen probleem voor ons!

Bedrijven

Heeft u een stronk, stobbe of bamboewortels die bij een klant van u weg moet(en) dan kunnen wij deze voor uw klant verwijderen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wij werken samen met Stronkverwijderen.nl

Wij van Hoff Verhuur & Aannemersbedrijf B.V. zijn gespecialiseerd in het kappen van bomen in alle maten en op ieder mogelijke locatie door de juiste mensen en gereedschap.

Meestal is er weinig ruimte om de boom te verwijderen, dan klimmen wij de boom in met behulp van klimmateriaal en laten, indien nodig, de takken rustig zakken met behulp van touw.

Op deze manier zagen wij hem van bovenaf weg tot op het maaiveld zonder schade te maken aan de omringende omgeving.

Vaak heeft u een kapvergunning nodig, dit kunt u nagaan op www.omgevingsloket.nl

Ook voor het knotten van u knotwilgen bent u bij ons aan het juiste adres. Van November tot eind Maart is de beste tijd er voor en is aan te raden om het om de 3 tot 5 jaar te doen.

Tevens kunnen wij er ook zorg voor dragen dat alles netjes wordt afgevoerd en is het mogelijk om de overgebleven boomstronk weg te frezen.
stobbenfrezen

Wij kunnen voor u ook de boomstam op openhaardhout lengte zagen.

Tevens is er de mogelijkheid om door ons bamboe(kluiten) uit de grond te laten verwijderen met de stobbenfrees/stronkenfrees Minigraver die bijna op elke gewenste plek kan komen door zijn geringe afmetingen.

U kunt altijd bellen of contact opnemen via het contact formulier voor een vrijblijvende Prijsopgave contact / route

Graag vermelden bij aanvraag:

adres:
Foto,s:
diameter stam:
Boom soort:
locatie(voor/achtertuin:

Ons werkgebied zijn voornamelijk de volgende gemeentes/plaatsen:

Zoetermeer,Bleiswijk,Leiden,Oegstgeest,Zoeterwoude,Zoeterwoude-Rijnijk,Den-Haag,Rijswijk,Wateringen, Leidschendam,Voorschoten,Nootdorp,Delft,Pijnacker,Berkel en Roderijs,Voorschoten, Wassenaar,Gouda,Alpen a/d Rijn

Bij Hoff Verhuur & Aannemersbedrijf B.V. bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar een graafmachine met machinist voor diverse werkzaamheden.

De graafmachine kan worden voorzien van diverse hulpstukken.

Buiten de standaard smalle bak, opschoon bak, en puin riek, is het ook mogelijk om er palletvorken, sloophamer, Sloop sorteerknijper of kantelbak aan te bevestigen,

voor het afwerken van bijvoorbeeld taluds of het weghakken en slopen van een betonnen vloer.

Ook is het mogelijk om er een stronkenfrees aan te bevestingen om een boomstronk weg te laten frezen.

Zie onze boomstronk verwijderen pagina voor meer informatie.

Het gehuurde materieel wordt uiteraard bediend door een van onze vakkundige vakmensen.


U heeft aan Hoff Verhuur & Aannemersbedrijf B.V. een betrouwbare partner in het sloopwerk.

Zo wel in kleine als grote werken,
bijvoorbeeld het leegslopen van gebouwen/woningen tot de totaal sloop van woonhuizen en bedrijfspanden.

Wij doen dit alles voor particulieren en bedrijven. Mocht u interesse hebben kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen telefonisch of per e-mail.


U heeft aan Hoff Verhuur & Aannemersbedrijf B.V. een betrouwbare partner in het grondwerk.

Zo wel in kleine als grote werken

In de grondverzet zijn er diverse werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren voor u, zoals het graven van kabelsleuven tot het uitgraven van bouwputten en aanbrengen van klein riool.

Wij doen dit alles voor particulieren en bedrijven. Mocht u interesse hebben kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen telefonisch of per e-mail.