Wij van Hoff Verhuur & Aannemersbedrijf B.V. zijn gespecialiseerd in het kappen van bomen in alle maten en op ieder mogelijke locatie door de juiste mensen en gereedschap.

Meestal is er weinig ruimte om de boom te verwijderen, dan klimmen wij de boom in met behulp van klimmateriaal en laten, indien nodig, de takken rustig zakken met behulp van touw.

Op deze manier zagen wij hem van bovenaf weg tot op het maaiveld zonder schade te maken aan de omringende omgeving.

Vaak heeft u een kapvergunning nodig, dit kunt u nagaan op www.omgevingsloket.nl

Ook voor het knotten van u knotwilgen bent u bij ons aan het juiste adres. Van November tot eind Maart is de beste tijd er voor en is aan te raden om het om de 3 tot 5 jaar te doen.

Tevens kunnen wij er ook zorg voor dragen dat alles netjes wordt afgevoerd en is het mogelijk om de overgebleven boomstronk weg te frezen.
stobbenfrezen

Wij kunnen voor u ook de boomstam op openhaardhout lengte zagen.

Tevens is er de mogelijkheid om door ons bamboe(kluiten) uit de grond te laten verwijderen met de stobbenfrees/stronkenfrees Minigraver die bijna op elke gewenste plek kan komen door zijn geringe afmetingen.

U kunt altijd bellen of contact opnemen via het contact formulier voor een vrijblijvende Prijsopgave contact / route

Graag vermelden bij aanvraag:

adres:
Foto,s:
diameter stam:
Boom soort:
locatie(voor/achtertuin:

Ons werkgebied zijn voornamelijk de volgende gemeentes/plaatsen:

Zoetermeer,Bleiswijk,Leiden,Oegstgeest,Zoeterwoude,Zoeterwoude-Rijnijk,Den-Haag,Rijswijk,Wateringen, Leidschendam,Voorschoten,Nootdorp,Delft,Pijnacker,Berkel en Roderijs,Voorschoten, Wassenaar,Gouda,Alpen a/d Rijn